Masquefa Sense Fils ofereix un kit temporal de connexió pel període de confinament pel coronavirus

31
Mar

La xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia proposa una alternativa per a aquelles persones que no disposen de connexió a les seves llars.

Amb l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones que no tenen accés a Internet durant el període de confinament, però que poden necessitar el seu ús per teletreballar, estudiar o fer tràmits en línia, entre d’altres motius, Masquefa Sense Fils ofereix un kit temporal de connexió. El paquet, que es repartirà a domicili través d’agents de Protecció Civil, inclou una antena receptora, un router, cable de connexió i un manual d’autoinstal·lació  sense cap cost.

Les persones que vulguin fer ús d’aquest servei adquireixen el compromís de retornar el material cedit un cop finalitzi el període de confinament. A més, també accepten el pagament mensual per domiciliació bancària de la quota residencial de connexió: 18.15€/mes iva inclòs. Quan es posi punt final al període de confinament, els usuaris interessats poden retornar el kit o iniciar la contractació del servei Masquefa Sense Fils de la forma i amb les condicions habituals vigents.

Les persones interessades poden sol·licitar aquest servei a través del número de telèfon 93 131 63 63 o bé a través del correu electrònic .

Masquefa Sense Fils

Des de l’any 2009 i com a servei municipal de l’Ajuntament, Masquefa Sense Fils posa a l’abast de tot el terme municipal connexió a Internet i telefonia. Es va desplegar tant al centre urbà com a les urbanitzacions una xarxa de telecomunicacions amb tecnologia wifi avançada compatible amb tots els estàndards. És, doncs, un servei idoni per a un usuari que utilitza Internet a casa per a la navegació, la consulta de correus electrònics, l’ús de les xarxes socials i busca un preu assequible.

Valora l’atenció al CTC