‘Masquefa Sense Fils’ oferirà el doble de velocitat al mateix preu

5
Feb

La promoció forma part de les accions de fidelització i captació de nous clients desplegades a la vila en el marc del 10è aniversari de la xarxa municipal d’accés a Internet i telefonia.

Dimarts 5 de febrer, l’Ajuntament de Masquefa ha donat el tret de sortida als treballs tècnics que permetran, properament, duplicar l’actual velocitat de xarxa que s’ofereix als clients de la plataforma ‘Masquefa Sense Fils’. L’actuació es desenvoluparà als nodes emissors en diverses fases al llarg de les properes setmanes.

La iniciativa permetrà als usuaris de la xarxa municipal d’accés a Internet i telefonia gaudir des d’aquest 2019 de 10 Mb simètrics sense necessitat d’incrementar els actuals preus i tarifes del servei. La prestació va dirigida a persones que utilitzin Internet a casa per a la navegació, la consulta de correus electrònics, l’ús de les xarxes socials i busquin un preu molt econòmic. Així mateix, també ho és per a empreses, comerços o emprenedors que necessitin fer un ús més intensiu de la connexió, i que a partir d’enguany veuran augmentada la velocitat que se’ls ofereix fins als 20 Mb simètrics.

Finalment, amb el desenvolupament dels treballs algunes antenes dels primers clients de ‘Masquefa Sense Fils’ ja no seran compatibles amb aquesta nova tecnologia. En aquest sentit, aquelles antenes obsoletes seran substituïdes sense cap cost per a l’usuari. Els clients que es trobin en aquesta situació, se’ls contactarà directament des de ‘Masquefa Sense Fils’ per tal de donar-los les indicacions necessàries per a fer el canvi.

‘Masquefa Sense Fils’ celebra el seu 10è aniversari amb tots els masquefins

‘Masquefa Sense Fils’, va complir el 2018 el seu 10è aniversari d’implantació a Masquefa. I amb l’objectiu de fer extensiva aquesta efemèride durant un any entre el conjunt de la població s’impulsaran diverses accions de fidelització i captació de nous clients; entre elles: l’arribada al municipi del doble de velocitat mantenint els preus actuals.

A més, també és previst que es regalin routers i antenes gratuïts per a nous clients amb fidelitat d’un any; i més sorpreses per visibilitzar el servei i celebrar el seu 10è aniversari.

Valora l’atenció al CTC