Estesa de fibra òptica per incrementar la velocitat de Masquefa Sense Fils

Estesa de fibra òptica per incrementar la velocitat de Masquefa Sense Fils
6
Ago

L’Ajuntament de Masquefa continua els treballs de desplegament de fibra òptica per connectar el CTC –on hi ha el centre operatiu de la xarxa wifi municipal Masquefa Sense Fils- amb els diferents nodes de la xarxa des d’on s’emet el senyal wifi. Una vegada completada, aquesta actuació permetrà que tots els usuaris de Masquefa Sense Fils gaudeixen de més velocitat de navegació i de descàrrega de dades a Internet, millorant així el servei. La previsió és que el mes de setembre vinent es pugui ampliar la velocitat actual de la xarxa en la majoria dels seus punts.

En funcionament des del 2009, la xarxa wifi municipal Masquefa Sense Fils proporciona accés a Internet i servei de telefonia IP amb importants avantatges per als usuaris, com ara uns preus competitius i un servei de proximitat. Ofereix diferents productes adaptats a les necessitats de particulars, comunitats de veïns, empreses i emprenedors.

Mitjançant aquesta xarxa wifi municipal, l’Ajuntament vol fomentar l’ús de les noves tecnologies i posar Internet a l’abast de tothom, contribuint, així, a eliminar el que es coneix com la fractura digital.

Valora l’atenció al CTC